Menú Cerrar

COLABORACIÓN CONJUNTA PARA AYUDAR A UCRANIA

Gracias por compartir

El Ayuntamiento de Gandia ha hecho público un comunicado para informar del dispositivo que la corporación municipal pone en marcha junto con entidades como Cáritas.

El comunicado es el siguiente:

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora delegada de Cooperació, Liduvina Gil; i l’edil responsable de Benestar Social, Inmaculada Rodríguez ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per informar del dispositiu que l’Ajuntament ha posat en marxa per canalitzar tota l’ajuda de la ciutat a Ucraïna després d’haver mantingut reunions amb el Consolat, i analitzat les directrius de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i de la Generalitat Valenciana.
“No hem volgut fer passos en fals, per això hem preferit assegurar tot el procés i esperat que altres institucions ens indicaren els passos a seguir” va explicar Prieto qui s’ha mostrat convençut que “Gandia tornarà a demostrar que és una ciutat solidària i estarà a l’altura de les circumstàncies”.
D’aquesta manera s’estableix un dispositiu de quinze dies que serà avaluat després de la finalització i que es podrà modificar en funció de l’evolució del conflicte centrat en diversos aspectes clau


Gracias por compartir

Noticias relacionadas